Why the carbon and water

Sorry, this entry is only available in Български.

Read more ...

Living conditions

6 Responses to “Why the carbon and water”

 1. ivo_isa says:

  “…От друга гледна точка в науката отдавна са известни организми (бактерии), които могат да дишат арсен…”
  Какво означава да дишат арсен? Той не е окислител.

 2. Vanya says:

  Съобщението е препечатка от: http://www.cosmos.1.bg/portal/index.php?option=com_content&view=article&id=1092:2010-12-02-19-26-51&catid=3:i-&Itemid=29 Предполагам, че са искали да кажат “могат да дишат в арсенова среда”. Ще го коригирам. Благодаря.

 3. вмв says:

  Малки технически грешчици: :smile:

  Заглавие: Къде се е зародил животЪТ?

  На картинката на клетката: Хромозоми а не фромозоми.

  Това съм забелязал и се извинявам за дреболиите

  пп Няма, разбира се “памет на водата”, но памет на структурите – има. Всяка прашинка във водата привнася структуриране и на водата около нея. Лесно изменчива и зависи от Т , налягането и др.вещества в близкото обкръжение. Това дава прекрасна възможност да можем да си пийваме чай. Водата е преносител на информацията от вещевите структури към биоразтворите в организма, а се “храним” с информация, а не с вещества. Информацията е във връзките, осъществили структури – във фотоните за връзка.
  Става по-ясно, според мен – защо във воден разтвор е животът. :oops:

 4. Марги says:

  “Смята се, че всички организми и всички съставящи ги клетки са произлезли по еволюционен път от обща пред-ДНК клетка.” – смята се, или е доказано? Нали науката се занимава с доказателства! Аз пък СМЯТАМ, че Бог е сътворил живота и всичко видимо и невидимо!

 5. Ваня says:

  Марги. Вместо да се наслаждаваш на хармонията , мъдростта и красотата МУ , ходиш да беснееш във всеки форум. Сменяй го, явно не ти понася.

 6. Ваня says:

  А ако търсеше доказателства, щеше да ги намериш. Прочети “Най-голямото шоу” на Докинс.

Leave a Reply

Or

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>